In Finnish

Local news in Finnish from Peony and Parakeet.

Kuvataidetta mielikuvitusta käyttäen

Tuijotatko tyhjää paperia, mutta et tiedä, mitä maalaisit tai piirtäisit?
Haluatko lisätä ilmaisua ja sisäistä maailmaasi kuviisi tai muihin töihisi?

Piirrä vapaasti – Tule mukaan kurssille!

Pidän syyskuussa Sinellissä Vantaan Varistossa kaksi piirustuskurssia. Käytössämme on tilava huone pöytineen. Variston Sinelli on iso päämyymälä, joten voit yhdistää shoppailun samalle reissulle. Myymälän yhteydessä on paljon parkkitilaa ja hyvät yhteydet julkisilla.

Voit osallistua halutessasi vain toiselle kurssille, mutta suosittelen osallistumista molemmille, jotta taitosi ehtivät syvetä! Kurssit sopivat erityisesti sinulle, joka haluat päästä irti jäykästä ilmaisusta ja antaa enemmän valtaa mielikuvituksellesi. Teen itse paljon töitä muistikirjoihin (art journal) ja näytän kursseilla kuinka voit aloittaa oman kirjan täyttämisen. Katso videolta eräs art journal-kirjani:

Kurssit ovat suunnattu aikuisille. Jos harrastat jo sekatekniikkaa (mixed media) tai art journalia, niin näiden kurssien avulla voit lisätä omaa tyyliä ja ääntä töihisi ja siirtyä askartelun maailmasta kuvataiteen maailmaan. Aikaisempaa kokemusta erilaisista tekniikoista tai piirtämisestä ei kuitenkaan edellytetä, ainoastaan kiinnostusta itseilmaisuun. Tule siis rohkeasti mukaan!

Piirrä vapaasti 1 – Inspiroidu omasta viivasta
La 9.9.2017 klo 12-16, Sinelli, Varisto, Vantaa

Kuvataiteilija Paul Klee on sanonut: “Viiva on piste, joka lähti kävelylle.” Tällä kurssilla tutustut omaan viivaan ja annat sille vapautta kulkea! Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkoajatusta, vaan opit herättämään mielikuvituksesi eloon kynän avulla. Voit piirtää ilmaisurikkaita kuvioita erilaisten yksinkertaisten aloitusten kautta ja samalla tutkiskella ja vaihtaa omia ajatuksia. Lopuksi kokoat kuvioista kollaasin, jota jatkat piirtämällä ja värittämällä. Tällainen työskentelytapa sopii erityisesti sinulle, jolla on usein vain pieniä hetkiä aikaa omalle luovuudelle.

Piirrä vapaasti 1, vapaan ilmaisun kuvataidekurssit, Päivi Eerola

Tarvikkeet eivät sisälly kurssin hintaan. Osta Sinellistä tai ota mukaan ohuehkoa huokoista piirustuspaperia (esim. luonnospaperi/sketching paper tai imupaperi, paksuus n. 120 g/m2), sakset, ohutkärkinen musta piirustuskynä (esim. Pigma Micron 05) ja liimaukseen joko gel mediumia tai nestemäistä paperiliimaa. Tarvitset myös väritystarvikkeita: puuvärikyniä, tusseja, vesivärejä. Lisäksi tarvitset paksu paperin tai kartongin, jolle kokoat kollaasin tai paksupaperisen muistikirjan (art journal), jos haluat tehdä kollaasin osaksi sitä.

Piirrä vapaasti 1, vapaan ilmaisun kuvataidekurssit, Päivi Eerola

Ilmoittaudu mukaan!
Kurssin hinta on 39 EUR/osallistuja (sis. ALV 24 %). Ilmoittaudu sähköpostitse viimeistään 3.9.2017 osoitteeseen paivi@peonyandparakeet.com. Saat sähköpostitse laskun, jonka maksat ennakkoon. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi heti!

Piirrä vapaasti 2 – Tie tikku-ukosta mielikuvitukseen
Su 10.9.2017 klo 12-16, Sinelli, Varisto, Vantaa

Kuvataiteilija Paul Klee on sanonut: “Taide ei luo uudelleen näkyvää, vaan se tekee asioita näkyväksi”. Kurkista siis sisällesi ja innostu piirtämisestä ilman mallia! Aloitat tikku-ukoista ja päädyt sulaviin elementteihin. Opit rakentamaan elementeistä esittäviä tai ei-esittäviä piirroksia leikittelemällä elementtien välisillä kontrasteilla, yhteyksillä ja jatkumoilla. Vältyt tyhjän paperin kammolta, eikä sinun tarvitse ennakkoon tietää aihetta. Voit piirtää yksinkertaisia tai yksityiskohtaisia kuvia tyylisi ja fiiliksesi mukaan. Opit myös vapaalla värittämisellä täydentämään kuvia ja iloittelemaan väreillä. Tällainen työskentelytapa sopii erityisesti sinulle, joka haluat satuilla, leikitellä ja suunnitella piirtämällä.

Piirrä vapaasti 2, vapaan ilmaisun kuvataidekurssit, Päivi Eerola

Tarvikkeet eivät sisälly kurssin hintaan. Osta Sinellistä tai ota mukaan ohutkärkinen musta piirustuskynä (esim. Pigma Micron 05), piirustuspaperia tai paksupaperinen muistikirja (art journal), johon teet piirroksesi. Ota myös väritystarvikkeita: puuvärikyniä, tusseja, vesivärejä.

Piirrä vapaasti 2, vapaan ilmaisun kuvataidekurssit, Päivi Eerola

Ilmoittaudu mukaan!
Kurssin hinta on 39 EUR/osallistuja (sis. ALV 24 %).  Ilmoittaudu sähköpostitse viimeistään 3.9.2017 osoitteeseen paivi@peonyandparakeet.com. Saat sähköpostitse laskun, jonka maksat ennakkoon. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi heti!


Kuvataidekurssit ja valmennukset verkossa

Järjestän säännöllisesti kursseja englanniksi erilaisista työskentelytavoista, jossa mielikuvitus kasvaa tekemisen kautta. Suurin osa kursseista on verkkokursseja.
>> Selaa verkkokursseja

Annan myös valmennusta oman taiteilijaidentiteetin rakentamisessa ja markkinoimisessa. Verkon kautta tarjoan englanninkielistä ryhmävalmennusta.

Voit pyytää minulta erikseen tarjouksen pienryhmälle järjestettävästä koulutuksesta tai henkilökohtaisesta valmennuksesta. Ota yhteys sähköpostitse paivi@peonyandparakeet.com

Maalausta tai kuvitusta etsimässä?

Teen maalauksia ja kuvituksia tilauksesta. Myyn valmiita kuviani, myös digitaalisina verkko- yms. käyttöön.
>> Osta maalauksiani
>> Selaa kuvituksiani

Comments are closed.